Evenimente

#organizare

Departamentul de Evenimente este cel care se ocupă de organizarea petrecerilor și a activităților de socializare în general. Voluntarii din cadrul departamentului sunt persoane energetice, cu spirit tânăr și cu chef de distracție. Dacă și tu ești la fel, alătură-te nouă!

HR

#comunicare

HR este departamentul ce face legătura între toți membrii organizației, implementează strategii pentru motivarea acestora și identifică nevoile de dezvoltare ale fiecăruia, atât profesional, cât și personal. Căutăm voluntari comunicativi, sociabili, dornici să se implice în campaniile de recrutare Hermes și să ajute la motivarea membrilor.

Imagine și PR

#creativitate

În fiecare proiect este nevoie de persoane creative. Pentru așa ceva există departamentul de Imagine și PR, care definește identitatea publică a Societății Hermes atât în mediul online, cât și în mediul offline, și actualizează rețelele de socializare cu informații noi despre activitățile organizației. Dacă ești pasionat de design, fotografie sau social media, te așteptăm în departament!

Relații externe

#parteneriat

Relații Externe este departamentul ce menține legături cât mai strânse atât cu ONG-urile din Cluj-Napoca și din țară, cât și cu mediul IT și cu partenerii media prin realizarea de colaborări și prin implicarea în proiectele acestora. Avem nevoie de oameni deschiși, carismatici și cu inițiativă. Și tu poți fi unul dintre noi!

Departamente auxiliare

Corp Auxiliar IT

Dezvoltare și Cunoaștere